Schrijf je in!

Informatiesessies

Tijdens de week van de Zaventemse mobiliteit (8 november tot 14 november) was er permanent extra informatie (panelen en televisiescherm) in het cultureel centrum De Factorij voorzien en werden er ook informatiesessies georganiseerd (waar mogelijke oplossingen en scenario's worden toegelicht).

De infosessies waren een groot succes. Ongeveer 200 Zaventemnaren kwamen luisteren naar de mogelijke mobiliteitsscenario's.

De debatsessies in november werden uiteindelijk geannuleerd door de nieuwe Coronagolf. Ondertussen zijn er nieuwe data beschikbaar waarvoor je je hieronder kan inschrijven.

 

Debatsessies

Wil je nog actiever deelnemen en je stem laten horen?

Fijn! We gaan dan graag met je in dialoog op één van onze debatavonden, waar we actief en interactief met elkaar aan de slag gaan rond mobiliteit.
 
We hebben deze debatavonden opgesplitst per deelgemeente. De focus zal dan ook op de desbetreffende deelgemeente liggen. 
LET OP! In tegenstelling tot de vorige geplande debatavonden, zullen deze keer ALLE avonden doorgaan in CC De Factorij, omwille van de grootte van de zaal.
 
We houden een debatsessie op
  • Dinsdag 15/02 – debatsessie om 19u30 voor en over Sint-Stevens-Woluwe 
  • Woensdag 16/02 – debatsessie om 19u30 voor en over Zaventem 
  • Dinsdag 08/03 – debatsessie om 19u30 voor en over Nossegem 
  • Woensdag 09/03 – debatsessie om 19u30 voor en over Sterrebeek